FADE INTO DARKNESS


spyr

bytt tillbaka till min design jag hade på min gamla blogg och det känns hur bra som helst hehe. MEN iallafall, alltså FAN vad arg jag ääärrrr, mitt hår ser ut som fan, kan inte ha det uppsatt för mitt öra sticker ut, mitt smink ser helt trash ut och jag funderar starkt på att sätta en påse över huvudet tills jag kommer hem igen, hatar sånna här dagaaaar, jfoagöskdgäd, nu ska jag byta kläder för dom är också asfula, herråååååååååååå

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA



Ligger och lyssnar på jättehög musik, kollar på massa weheartit bilder och snackar med amanda laggis, så jävla tryggt hehe.

WHENEVER YOU SMILE I SMILE


fint mongo :):):)

 igår efter praktiken åkte jag till ludvig och ägde han på spel och såg film heh. Idag så gick jag på stan med elvira och yasna, köpte en fin topp hehe. Nu ska jag sova en stund och sen ska jag plugga matte... blä.

MEN NÄR DU STRIPPAR OCH KLÄR AV DIG ÄR DET SAMMA GREJ



Nu ska jag gå en promenad och sen ska jag på möte med min mentor och mamma

JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE


taylor momsen + rebecca&fiona

Dagens sanning: Matte B våldtar mig mentalt.

hejhejhej jag är bara 14 år



Min blogg suger verkligen, kunde dock inte bry mig mindre, min bloggtid är nog över snarast, tack och hej

kaka

Halloj, blev ingen update igår för jag var så himlans trött men nu är jag hemma igen iallafall. Sitter och väntar på att mina tjejer ska sluta för sen ska vi till stan och äta, ska också se om jag hittar nåt fint. Har ätit ute hela helgen och så fort jag kom hem igår tryckte jag i mig äppelpaj och chips, borde nog börja tänka på vad jag äter snart, dör väl av inre fetma snart.
dräggbild från i fredags på mig o lille maxxxx

JAG STÄLLER INTE FRÅGAN MEN VAD VILLE DU EGENTLIGEN


gott med marabou ju

Nu ska jag packa inför att åka till jönköping med mina bästa. Ska bli skojigT. Back on track på söndag jao

FOREVER YOUNG



paolo nutini - candy

j boog - waiting on the rain

angus & julia stone - lonely hands

julia sheer, kevin littlefield - far away

sia - lullaby


RESUSCITATE ME


DON'T YOU KNOW THAT ONLY FOOLS ARE SATISFIED

Tog världens sorgligaste promenad imorse, hade världens klump i halsen. Har inte gått den vägen på två år bara för att jag visste hur det skulle kännas. Gick dit vi bodde med pappa förut och när jag väl kommer fram så ser jag att våran balkong var öppen, det var så himla konstigt att nån annan bor i vårt hem.

 Riktigt jobbigt faktiskt, man har så himla många minnen därifrån och man var så himla trygg, det känns som om allting finns kvar men det är verkligen borta och det har aldrig riktigt slagit mig förut.

Nu ska jag se idol, hejdoo!


-


Jag och sötiserica för nån helg sen!

Haaalloj, tog bussen tio och sju så får jag reda på att jag börjar halv 10, nice. Satt iallafall med yarrekatt och lowis så gick rätt fort ändåå. Åkte hem vid ett och har sovit fram tills nu, nu ska jag plugga lite matte med mammi :( hejdoo


BROKEN HEARTS RAISE UP TO SAY LOVE IS ALIVE


efter ett spontant kvällsdopp, haha lätt sommarens dräggigaste kväll för min del

Kom precis hem från luddis, har kollat film o nördat spel osåå jao. Jag ägde sååklart men det förstod ni väl redan. Nu ska jag snart sova för jag är hur trött som helst, hejdoo


I MISS THOSE BLUE EYES, HOW YOU KISSED ME AT NIGHT


I never told you


I'M BULLETPROOF



Blev faktiskt en lyckad kväll igår, riktigt mysigt! Idag får jag se vad som händer, blir antingen fest eller myskväll.

SITTER OCH VÄNTAR MODIGT PÅ SPARKEN


Ikväll ska jag spendera tid med mina fina tjejer och äta pizza och bara äta massor med godis och chips och prata om allt och ingenting, fan vad jag saknat sånna kvällar, det var alldelles för längesen!


STAY THE NIGHT

Läser igenom michaela fornis blogg och lyssnar på sorglig musik samtidigt som det rinner floder från min kind. Det är så jävla läskigt med känslor, ibland så bara äter dom upp en utan att man har nånting att säga till om.


- devote.se/forni 


I'LL TAKE YOU AWAY


Mina favoritlack right now. Älskar H&ms egna, så himla fina färger

I GUESS IT'S OBVIOUS YOU WOULD END UP THIS WAY


pete doherty

LONELY HANDS



Tröjorna jag köpte igår, enkla men jättegosiga hihi.

WAITING ON THE RAIN


randombild

Har druckit en 500ml burk energidryck och nu ska jag försöka sova, rätt smart ju. Ser inte fram emot imorgon alltså, idrott in my ass. Det var allt tror jag, godnatt!


-


gulleguuuull

I LOST MY HEART, I LOST MY MIND



kom precis hem från praktiken, tröttast i världen men ska åka och köpa 2 tröjor nu... wie. Köpte ett par jättefina jeans och ett grått matt nagellack förut, gladiis jao.


YOU LOOKING AT ME BUT I'M LOOKING THROUGH YOU



världsbäst

I'LL NEVER LET YOU GO



Jättedålig dag förutom att jag köpte några jättefina skinnbyxor + fick högtalare till min iphone. I veckan ska jag på möte och så ska jag kolla upp lite grejor hos läkaren, fuckiejobbigt


MY HEART FEELS COLD


Tänkte äta lite kladdkaka och sen försöka sova. Är redan trött på skolan så det känns lite jobbigt men det är la bara o bita ihop, går ju rätt fort ändå, jaja kladdkaka vare jaaa, hööörshej!

I DON'T WANNA FIGHT THE WORLD ALONE


IT'S ALL YOUR FAULT, YOU CALLED ME BEAUTIFUL



två bilder från igår.

Var och firade oss med släkten på dagen, efter det mötte vi elvira så gick vi och åt thaimat, sen åkte vi till cattis och kröka lite sen vidare till jerre där lite folk var, helt okej kväll faktiskt!

wäyäyä



Hihi idag är det våran dag, älskar dig mest i världen.

ALWAYS ATTRACT



Nu ska jag försöka sova, har dock alldeles för många tankar i mitt huvud ikväll för att ens tro att jag kommer somna tidigt. På lördag fyller jag år iallafall, så himla mysigt hehe.


I CAN'T IMAGINE LIFE WITHOUT YOUR TOUCH



Just a fraction of your love fills the air
and i fall inlove with you all over again

YOUNG LOVE



Praktiken kändes jättebra, jättehärlig tjej som också praktiserar där vilket gör allt mycket roligare! Känns jättebra faktiskt :) Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, är så himlaa trötttt

HISTORIEN UPPREPAR SIG OCH SLUTAR ALLTID LIKADANT


FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER



Länge letat efter ett par snygga svarta pumps och nu har jag hittat dom perfekta! Wiiieee

kaka



åh, måste gå världens bit till bussen i dethär vädret... jag är förövrigt lite smånervös men det ska nog gå bra hehe. Nu måste jag skynda mig annars missar jag bussis, hejdooo!!

DREAMWORLD


YOU'VE GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE


Wiiiee sommrisbilder

Ännu en skoldag avklarad, imorgon börjar min praktik på lindex, egentligen har jag studiedag men jag ska gå dit ändå duktig som jag är, ska bli kul faktiiiiskt.


YOUR MISTAKE WAS GIVING ME YOUR HEART TO BREAK


take me back into your heart
let me in with the sound of your tears

FUCK FOREVER, IF YOU DON'T MIND



Jättelång dag i skolan idag så jag är hur trött som helst. Hade det inte vart för idol hade jag fan gått och lagt mig nu, så jävla mysigt program, folk med talang äger, man blir så jävla glad hehe. Dessutom äre rätt nice att dreggla efter gingermustachen..... haha ae fan nu ska jag äta allt jag ser hej


LOST IN THE WORLD



- ride my wild heart

FOREVER YOUNG


Världens bästa hixzAnNnnN

Vart tillslut en lyckad kväll igår, satt uppe till kl sex imorse  med allihopa och bara prata och lyssna på musik, hehe jättemysiiigt, nu ska jag se till så nån lagar mat för jag är jäääättehungrig....

I'LL FIND STRENGHT IN PAIN



Har vart jättedålig på att uppdatera men har spenderat en massa tid med dannekaka och sickan. Idag blir det krök med mina bästa. Livet är fan rätt bra right now azzzzåååå

RSS 2.0