kaka


typ

Åker in och träffar hixdaniel + zickan direktlevererade från jönkan, elvira och amanda kanske jag inte ska glömma heh. Aja hörs imorn hej


WHO DO YOU THINK YOU ARE RUNNING ROUND LEAVING SCARS



Titanium - David Guetta, Sia

IT'S ALL YOUR FAULT



I've lost the best friend that I ever had

OM ALLTING SKULLE FALLA IMORGON SÅ VILL JAG VETA ATT DU VISSTE HUR JAG KÄNDE DET DÅ



Det enda jag längtar lite efter (observera lite) är att få använda min pälsjacka igen. Tänkte köpa en till nu i vinter, så himla mysiga hehe. Annars så är jag rätt tagg på att gömma mig tills det blir varmt igen. Fuckie alltså, palla höst, palla vinter och palla kungsgård. Får fan ta mig samman alltså, det här håller ju inte. Nu ska jag sova iallafalll, godnatt homies!


MAN HAR FÖRLORAT LÄTT OCH VUNNIT SVÅRT



imfancy.blogg.se


DU FICK FÖR MYCKET IGÅR



Har legat och kollat på vänner hela dagen, vet inte hur många gånger jag sett varje avsnitt haha. Det suger verkligen att vara sjuuuk, imorgon ska jag dock till skolan, kanske ska byta skola dock, berättar mer ifall det funkar heh

Nu ska jag fixa min klädställning. Höööörs senare jaoooo 


I CAN'T MAKE YOU STAY

Inte fått något vettigt gjort idag, jag har inte ens målat naglarna och det är min söndagsgrej likz. Nu ska jag hoppa in i duschen, och efter det försöka sova. Börjar 08.00 och slutar 16.05 imorgon, fick plötsligt en emokick och hämta kniven :PppPPpPPp




GLITTER IN THE AIR


angelicablick.se / imfancy.blogg.se

Den som ger mig dom här skorna till mig kommer jag älska i all evighet!  ( Här klickar ni om ni vill bli älskade i all evighet)


YOU HAD A LOT OF MOMENTS THAT DIDN'T LAST FOREVER



Spenderade min kväll först hos yasna och sen vidare mot robin. Riktigt roligt faktiiiskt. Idag blir det antingen krök i stan eller att ligga hemma och vara sjuk o äta kaka

JAG TOG FÖRSTA BÄSTA VÄGEN UT NÄR NÅN BAD MIG TÄNKA OM


öland

Sjuk som ett as, fuck my life.

IT HURTS MY PRIDE TO TELL YOU HOW I FEEL BUT I STILL NEED TO



everything that i do reminds me of you
and the clothes that you left, they lie on the floor and they smell just like you

I ALWAYS NEEDED TIME ON MY OWN




BABY TREAT ME RIGHT



Nu tänkte jag ta en jättelång dusch och sen försöka sova, btw så är mitt busskort spårlöst försvunnet, rätt soft. Så blir att betala 400 för fjärde jävla gången detta år, livet leker!

I AM IN MISERY THERE AIN'T NOBODY WHO CAN COMFORT ME

Scream - Chris Cornell

Wetsuit - The Vaccines

Top of the world - The All-American Rejects

Under löven - Melissa Horn

Detsamma - Thomas Stenström


WHO AM I TO SAY YOU NEED ME


IT'S JUST TOO LITTLE TOO LATE


Romwe.com

I'M NOT MOVING


Love

Såg på film med elin cattis chrille emil och jonte igår hehe, världens äckligaste film ville fan spy haha. När cattis och jag skulle sova så berätta hon massor av läskiga grejor så jag vart så jävla rädd, haha visste inte vart jag skulle ta vägen.

Idag åkte jag in o träffa yasnis en snabbis och nu sitter jag hemma med världens huvudvärk och har jätteont i halsen, imorgon börjar vi med gympa..... cutcutcut


THE ICE IS GETTING THINNER



Ska hoppa in i duschen och efter det åker jag till cattis så ska vi äta pizza o ha de mys hehe. Hörsss jao

BOUND TO YOU

Ligger och kollar igenom mina bilder från canada så här får ni se lite heh


poolhäng heh


Dagliga shoppingrundan barrrra


bubbletea, euw


Christiana och jag uppe i cntornet


våra fina pandoraarmband heh


världens sötaste par, åh vad jag saknar dom


ännu mer poolhäng heh


wonderland


:(


Canada day


drive in med kayla och angela


:(


efter några shoppingrunder heh

Åh, får ont i hela hjärtat av o kolla på dom här bilderna. Saknar allihopa så otroligt mycket, känns så jävla konstigt att inte kunna åka och träffa dom när man vill, det är verkligen världens bästa människor och jag är så glad att vi kom så nära varandra även att de suger för det gör det hela så mycket sorgligare. Jaja ett år kvar bara då, buhuhu.

WE ARE YOUNG, WE RUN FREE, STAY UP LATE, WE DON'T SLEEP


JAG SKULLE FÖRSTÅ OM DU ÄNDRADE DIG OCH VÄNDE DIG OM



Du fråga vem som förstört mig och jag gav dig inget svar


DET KÄNDES NÄSTAN ÖVERFLÖDIGT ATT ANVÄNDA RÖSTEN

Jag minns verkligen den här dagen för c.a ett år sen idag hur väl som helst. Dagen innan skolan alltså. Jag minns att jag hade planerat vad jag skulle ha på mig första dagen hur länge som helst, ville inte ha något som stack ut men ändå något fint. (jag hade slitna jeansshorts, vit tshirt, kort halsband och converse till det) Lär aldrig glömma det haha. Minns hur jävla konstigt allt kändes, tankarna bara snurrade, och jag var så orolig över hur alla skulle vara osv.

Det är rätt konstigt hur mycket man tänker på ett första intryck. Allt man vill är liksom att verka så normal som möjligt, tror jag? Haha skitsamma, är rätt avundsjuk på alla som ska börja ettan imorgon, det är så jävla spännande på något sätt, att träffa massor av nya människor och byta miljö osv. Aja, nu måste jag snabbt välja något att ha på mig för att sen åka till yasna så sover jag där ikväll. Ikväll tror jag dock inte att vi kommer ligga uppe hela natten och prata om skolan eller somna med pirr i magen, men iallafall gooood luck till alla som börjar på nytt imorgon/när ni nu gör det!!!


fuckiee

Idag är en sån dag jag skulle kunna bryta ihop på om det inte fanns cola hemma, om någon sa fel sak eller om vi skulle äta något jag inte tycker om.

Jag är inte redo för skolan än, men jag ska fan göra mitt bästa det här året, sanningen är faktiskt att saker blir vad man gör dom till, oftast iallafall. Nu ska leta reda på mitt busskort, jag ber till gud att jag hittar det annars blir det fjärde gången på ett år jag tappat bort det, då blir icke mamma glad minsann.


LOVING YOU COULD BE A CRIME

Blev krök hos david igår sen drog vi ut o gick omkring lite, treevlans. Nu ska jag sova bort min huvudvärk, fuck life


wtf


VI ÄR FÖRLORARE JAG OCH DU



Sitter i min rosa morgonrock och funderar på om det är värt o ens gå ut ikväll. Har absolut ingen lust att gå omkring medans regnet dränker mig likz, haha blööö. Jobbig situation vafan, livet är hårt.


VI KAN LÅTSAS SOM INGENTING MEN VI LJUGER FÖR OSS SJÄLVA NU



detsamma - thomas stenström


NO ONE'S GONNA MESS WITH ME I'M A MONSTER



SINCE YOU HATE EVERYTHING I FEEL



Kom hem från jönköping igår, har haft det jätteroligt där faktiskt. Det bästa med allt kan dock vart frukosten haha! Direkt när vi kom hem så fixade vi oss för att sen gå runt på stan.

Idag så var vi först på lite förkrök hos david, gick sen ut med dom och gick runt oså. Nu är jag hemma för första gången på jättelänge, hur skönt som helst. Ska bli underbart att sova i min egna säng ikväll hehe.

I WON'T BACK DOWN

Ae nu ska jag sova, får se om jag drar till jönköping imorgon eller ej. Godnatt


WHY YOU KEEP SCREAMING AT THE TOP OF YOUR HEAD


OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER



Sötisbild från igår, blev en riktigt sen natt och en väldigt tidig morgon. Är hur trött som helst nu, ännu hungrigare dock så ska försöka ta mig upp och äta lite. Efter det blir det fika med Saris och Yasnis!!


I THOUGHT THAT YOU KNEW ME

Igår lagade jag mat med mina käre vänner.. jättegottis. Idag har jag spelat spel med my babes och nu blir det ännu en middag med mina bästa, är så jävla tagg på att ta det lugnt men hörde rykten om att en bag in box är på väg hit. Fick precis syn på en flaska whisky också så vi får väl se hur det blir med att ta det lugnt.

bild från tidigare i sommar med världens bästa syster (oftast, hehe)

FUCK HIM HE'S A DJ



Bilden får tala för sig själv.

hejhej monica



Nu ska jag hämta amanda så sover hon här tonight. NICe

I KNOW WHERE YOU AT, I BET SHE'S AROUND


Haha vadå dräggiga bilder?

Hade iallafall roligt igår, sov kvar hos cattis och åkte hem vid tolv imorse, jag vaknade nyss och jag antar att jag mår som jag förtjänar... att man aldrig lär sig heheee.

MY DRINKING IS KILLING ME



Haha.


I HAD TO FIND YOU, TELL YOU I NEED YOU, TELL YOU I SET YOU APART



Nu ska jag städa och efter det sova. Ni kan få min lugnis lista om ni vill vara vakna och tänka eller sånt (älskar er isåfall, känsliga människor äger) Här är den iallafall.

WHEN THE TOP OF THE WORLD FALLS ON YOU

Skulle egentligen åkt in till stan idag men kände för o typ ha en dag för mig själv och lägga ansiktsmask, fixa ögonbrynen och måla naglarna osånt, färgade även mitt hår så nu känner jag mig fräsh hehe. Imorgon blir det party, ska bli roooligt!



JAG ÄR INTE ÖVER DIG ÄN


I'LL TEAR DOWN THE STARS AND I'LL GIVE THEM TO YOU


YOU DON'T CARE A BIT



I’m left with no shoulder but everybody wants to lean on me

SET ME FREE



Åkte in till yasni runt 9 igår, gjorde inte så mycket satt bara och prata osånt. Imorse mötte vi upp Disa på stan och tog en morgonfika, lite mys sådär hehe.

BET IT SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW


WORDS DON'T EVER SEEM TO COME OUT RIGHT



Bilder från igår hos emil hehe.

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET



I don't want to fight you
I don't want to leave you
I don't want your lies now
I don't believe you

FRÅN OCH MED DU


DON'T LET ME GO

Träffade Elvira och åt på chicken som vanligt, lite senare kom cattis så kollade vi på bio, myyysigt heho. Kom precis hem så sitter och äter godis och dricker cola för mig själv, mysemig.


I MISS EVERYTHING ABOUT YOU



I never claimed to be a saint


I KNOW THAT I CAN'T MAKE YOU STAY BUT WHERE'S YOUR HEART, WHERE'S YOUR HEART?

I söndags när jag och elvira åt satt vi och planerade vad vi skulle göra mot kvällen, kom fram till att norrkan sög så vi bestämde oss för att åka till jönköping. Tog tåget kl 8 och kom fram vid 11, ringde max och så kom han och hämta oss, tillbringa kvällen med att dricka ren sprit, spela piano osv tillsammans med max august och oscar.

På måndagen så tillbringa vi nästan hela dagen på stranden med massor av boyzzz, åkte hem till max och fixade oss och sånt sen tillbaka till stranden för krök, haha elvira och jag agerade drägg, badade och sjöng osv. Fett dräggig kväll för våran del kan jag lova, men kul hade vi tror jag ehe.

Idag så åkte vi till stranden och sola och bada med allihopa igen, runt 6 någongång fick vi skjuts till mcdonalds, åt där sen drog vi till tåget, vart dock massor av problem så elvira och jag tog taxi till norrköping. Resa för 2800 kr, jävla taxithomas jaaoooo!!

Nu är jag allt annat än pigg, helt slutkörd. Sov gott homies



RSS 2.0